Diari Més

Més de 800 escolars participen als tallers sobre energia de la Fundación Repsol

Mitjançant jocs, els alumnes de 6è de primària i 3r d'ESO prenen consciència de fer un ús responsable dels recursos energètics

gran repte del mix energètic

Més de 800 escolars participen als tallers sobre energia de la Fundación RepsolCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 800 escolars tarragonins participaran del 5 al 16 de novembre en els tallers Aprendenergía, un projecte de Fundación Repsol que neix amb l'objectiu d'apropar als més joves el món de l'energia.A través del joc 'El gran repte del mix energètic', els alumnes de 6è de primària i 3r d'ESO debateixen des de diferents rols comaconseguir una ciutat més sostenible.

Amb aquest joc, els joves coneixen les diferents fonts d'energia, s'acosten als processos de transformació i comprenen el valor i la importància de les diferents energies. En tot moment estan acompanyats per educadors especialitzats, que els ajuden resolent tots els seus dubtes.

A més, els estudiants tindran l'oportunitat de participar en la 'Gimcana de l'energia', en la qual hauran de superar divertides proves, adaptades a les diferents edats, per mostrar les seves habilitats i coneixements sobre energia i sostenibilitat.

A més de a Tarragona, en el curs 2018-2019 aquestes activitats ja s'han desenvolupat a Muskiz i es realitzaran a Cartagena, Madrid, Puertollano i A Coruña.

Aquests tallers s'emmarquen en el programa Aprendenergía, de Fundación Repsol, orientat a divulgar entre els més joves temes sobre l'energia i els seus reptes de futur per aconseguir un món més sostenible.

tracking