Diari Més

Successos

L'exregidor de Torredembarra Ignasi Duran és la víctima de l'accident de Cala Romana

Una moto i un cotxe han topat aquesta tarda a l'N-340 en un dels punts negres de les carreteres tarragonines

Imatge d'arxiu de l'exregidor de Torredembarra Ignasi Duran.

L'exregidor de Torredembarra Ignasi Duran és la víctima de l'accident de Cala RomanaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'exregidor de Torredembarra Ignasi Duran de 40 anys és la víctima de l'accident d'aquesta tarda a l'N-340 a Cala Romana. Duran, advocat de professió, va incorporar-se a la política encapçalant la llista electoral del GIP (Grup Independent Torredembarra) en els comicis municipals del 2011, en les quals va resultar escollit i va accedir al consistori torrenc. Duran va formar part de l’equip de govern, ocupant la cartera de Comerç i Turisme, gràcies al pacte signat amb CiU i PP, liderat per l’alcalde Daniel Masagué.

El funeral de Duran serà aquest divendres, a les 12 hores, a l'església de Sant Pere de Torredembarra i avui, a partir de les 17 hores, es podrà visitar al tanatori del municipi.

Investigat pel Cas Torredembarra, Duran va haver d’abandonar el govern municipal, passant a l’oposició. En les darreres eleccions, celebrades el 2015, va tornar a encapçalar la candidatura del GIT, però en aquesta ocasió la formació que va liderar no va obtenir representació.

L'Ajuntament de Torredembarra ha mostrat les seves condolences a la família i amics a través del seu compte de Twitter.

En l'accident, la moto que conduïa Duran ha topat amb un cotxe al punt quilomètric 1.167 en un dels accessos a Cala Romana, que donen accés a les instal·lacions del Tennis Tarragona. La col·lisió s'ha produït en un dels punts negres de les carreteres tarragonines.

tracking