Diari Més

Societat

El protagonista de la sèrie 'Hannibal' roda un anunci a Tarragona

Els actors Mads Mikkelsen i Sofia Boutella van gravar una campanya publicitaria durant el mes d'agost

Instant de l'anunci on apareix

El protagonista de la sèrie 'Hannibal' roda un anunci a TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els protagonista de la sèrie televisiva Hannibal, Mads Mikkelsen, i l'actriu Sofia Boutella han enregistrat aquest estiu una campanya publicitària de l'empresa alemanya d’il·luminació Occhio. La peça es va rodar íntegrament al Palau Firal i de Congressos del 21 al 23 d’agost amb el suport de l’oficina d’atenció als rodatges del Patronat Municipal de Turisme, la Tarragona Film Office.

En la peça que dura 2 minuts i 38 segons, els dos actors simulen escenes de la seva vida diaria a les seves feines on apareixen diversos productes d'il·luminació de l'empresa.Boutella,com a ballarina professional, iMikkelsen, com a empresari. La il·luminació agafa protagonisme al final de l'anunci en diverses escenes a casa seva.

Occhio és una de les empreses més innovadores en il·luminació i líder de mercat a Alemanya en el sector d’il·luminació de disseny i alta qualitat, segons ha apuntat la Tarragona Film Office. L'empresa va escollir el Palau Firal per la versatilitat de la localització, ja que s’hi troben diferents espais que poden semblar molts tipus de llocs, i per la seva arquitectura moderna i sòbria.

El rodatge ha deixat un impacte econòmic d’aproximadament 80.000 euros, a més de la projecció per a la ciutat. La presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Inma Rodríguez, ha destacat que «les xifres i la rellevància dels rodatges que ha acollit Tarragona durant el 2018 ens indiquen que l’esforç per convertir l’activitat de la Tarragona Film Office en un dels eixos estratègics de la promoció turística de Tarragona és una aposta de futur».

Dues estrelles de Hollywood a Tarragona

La campanya està protagonitzada per dues estrelles de Hollywood: Mads Mikkelsen i Sofia Boutella. Mikkelsen, d’origen danès, és considerat un actor de culte, en part per la seva interpretació a la pel·lícula Jagten (La caza) del director Thomas Vinterberg, amb què va obtenir el premi a millor actor al Festival de Cannes de 2012, i per ser el protagonista de la sèrie Hannibal entre 2013 i 2015. També és conegut pel seu paper a Casino Royal, la 21a pel·lícula de la saga James Bond.

Per la seva banda, Sofia Boutella és coneguda per les seves aparicions a Atómica, juntament amb Charlize Theron, i a Star Trek: más allá. Enguany una altra estrella de Hollywood ja havia visitat Tarragona amb motiu d’un rodatge: l’actor Til Schweiger, que va protagonitzar l’espot de l’iPhone X per al mercat rus.

tracking