Diari Més

Successos

A presó per atracar amb un ganivet dos estancs de Ponent en quinze dies

El lladre, el qual va atracar dos cops en un dels establiments, amenaçava els treballadors per emportar-se la recaptació de la caixa

L'home amenaçava als treballadors amb un ganivet perquè els donessin els diners.

A presó per atracar amb un ganivet dos estancs de Ponent en quinze diesMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona van detenir, el passat 29 d’octubre, un home de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tarragona com a presumpte autor de tres robatoris amb intimidació a establiment. En concret, l’home va atracar amb un ganivet dos estancs de Tarragona i en un d’ells va actuar dos cops. L’home amenaçava als treballadors per emportar-se els diners de la caixa.

El primer fet es va produir el passat 14 d’octubre al migdia en un estanc de Bonavista. Un home va entrar a l’establiment vestit amb un gorra i ulleres de sol i va saltar el mostrador. Armat amb un ganivet, l’home va amenaçar les treballadores per sostraure la recaptació de la caixa enregistradora. Els mossos van obrir una investigació per poder identificar i detenir l’autor.

Tan sols vuit dies després, el mateix estanc va patir un segon robatori amb el mateix modus operandi. Segons la investigació, es tractava del mateix individu que, aquesta vegada, va utilitzar un ganivet diferent per intimidar els treballadors i emportar-se la recaptació del dia.

El tercer robatori es va produir en un establiment a Torreforta el passat 29 d’octubre a les 20h. La descripció de l’autor i la seva manera d’actuar també coincidia amb l’autor dels dos robatoris anteriors.

Els agents van poder identificar, gràcies a les gestions d’investigació, el presumpte autor dels robatoris, el qual va ser localitzat el mateix dia a Campclar. Els mossos van detenir-lo i en l’escorcoll li van localitzar amagats els diners sostrets a l’establiment de Torreforta.

El detingut, que acumulava 5 antecedents policials, va passar l’1 de novembre a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta ja que els mossos no descarten poder relacionar el detingut amb altres robatoris que s’haurien produït durant les darreres setmanes.

tracking