Diari Més

Denuncien la presència de rates mortes al centre de Tarragona

En poques hores s'han trobat exemplars d'aquest animal mort al passeig de les Palmeres i al carrer Civaderia

A l'esquerra, els alumnes contemplant una rata morta al passeig de les Palmeres. A la dreta, el mateix animal mort al carrer Civaderia.

A l'esquerra, els alumnes contemplant una rata morta al passeig de les Palmeres. A la dreta, el mateix animal mort al carrer Civaderia.Twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les rates continuen sent un problema a la ciutat de Tarragona. Si en diferents ocasions diversos veïns han denunciat que aquests animals campen lliurement per la capital del Tarragonès, aquest cop dos usuaris de Twitter han denunciat en poques hores de diferència que s'han trobat diverses rates mortes en ple centre.

Una de les rates mortes la va trobar, ahir dilluns, un grup d'escolars de les Terres de l'Ebre que feia una excursió per Tarragona. Quan feien el camí de l'Amfiteatre al Balcó del Mediterrani es van trobar aquesta desagradable sorpresa, en concret al passeig de les Palmeres. La troballa va causar «cridòria» entre els alumnes, segons ha explicat una de les docents que els acompanyava a través del seu perfil de Twitter @CarmeAbril.

En resposta a aquesta publicació, una altra usuària amb el compte @momoguca va denunciar que també s'havia trobat un exemplar d'aquest animal mort al carrer Civaderia, a la Part Alta.

tracking