Diari Més

La revolució com a eina per assolir un projecte comú i el seu impacte serveix d'iconografia pel REC'18

Aquest dimarts s'ha conegutla proposta guanyadora del Concurs d’Imatge del festival, un disseny que signen Violeta Bofarull i Mo Espasa

Imatge del cartell guanyador i que servirà d'imatge gràfica del REC 2018.

La revolució com a eina per assolir un projecte comú i el seu impacte serveix d'iconografia pel REC'18Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest any el cartell del Festival REC de Tarragona gira al voltant del concepte de larevolució. Del canvi, moviment, evolució i també creativitat que es produeix també des de l'esperit revolucionari.

Aquesta és la proposta que signen les artistes Violeta Bofarull i Mo Espasa i que aquest dimarts 30 d’octubre s’ha presentat de manera oficial a la Casa Joan Miret de Tarragona, com a imatge gràfica del festival.

La imatge gràfica d’enguany és una reinterpretació de l’obra pictòrica francesa 'La llibertat guiant al poble'. Segons les dissenyadores, la proposta té l’objectiu de «plasmar el concepte de revolució» atès que el cinema és una disciplina col·lectiva «per assolir un projecte en comú».

Els dissenys finalistes del concurs han estat els realitzats per Judit Guinovart i per l’equip format per Ona Gibert i Ariadna Pujol, respectivament.

La presentació oficial de la imatge gràfica és el primer dels actes del REC 2018, que es durà a terme a la ciutat de Tarragona entre els dies 1 i 9 de desembre. Abans de les dates oficials de festival, el públic podrà obrir boca amb el programa previ RECvolucions, en col·laboració amb Obra Social La Caixa, que girarà entorn de les revolucions, tant col·lectives com individuals. Els films es projectaran els dies 6, 13, 22 i 29 de novembre a l’Auditori CaixaForum (C/ Colom, 2) a les vuit del vespre.

Aquest dimarts s'ha fet la presentació d ela imatge gràfica del festival a la Casa Miret.

La revolució com a eina per assolir un projecte comú i el seu impacte serveix d'iconografia pel REC'18Cedida

tracking