Diari Més

Barris

La Móra-Tamarit vol la poda immediata dels baladres del carrer Blauet

Perjudiquen la visió dels conductors

Imatge d'arxiu dels baladres del carrer Blauet..

La Móra-Tamarit vol la poda immediata dels baladres del carrer BlauetDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Veïns La Móra-Tamarit reclama la poda dels baladres plantats a la mitjanera del carrer Blauet, de doble sentit i localitzat en un punt alt de la urbanització. El president de l’entitat, Francesc García, va informar que «aquest tipus d’arbust creix molt i, a més de ser verinós, perjudica la bona visibilitat dels conductors». García fa afegir que les branques dels baladres «envaeixen part de la calçada i alguns conductors ratllen el cotxe».

El president de l’associació va dir que «fa temps que no es poden els baladres, va ser abans de l’estiu, i han crescut molt i, fins i tot la Guàrdia Urbana, ens ha dit que suposen un perill per a la conducció». «Davant aquesta situació, només ens queda protestar», va comentar.

Per altra banda, i després de les pluges intenses de fa unes setmanes, l’associació insisteix en la necessitat de modificar la situació d’una caixa elèctrica localitzada al carrer Montsià, un espai fàcilment inundable i on s’ha de construir un mur que impedirà el normal desguàs de l’aigua. Els veïns reclamen una solució, «perquè en el futur es poden produir electrocucions per acumulació d’aigua».

tracking