Diari Més

Policial

Catorze detinguts en l'operació contra el frau en apostes de tennis que es fa a Tarragona i altres 9 localitats

Les irregularitats afectarien a apostes fraudulentes en partits de categories ITF Futures i Challenger

L'immoble del carrer de Ramon y Cajal de Tarragona on s'ha produït una intervenció de la Guàrdia Civil en el marc d'un macrooperatiu policial.

Catorze detinguts en l'operació contra el frau en apostes de tennis que es fa a Tarragona i altres 9 localitatsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut catorze persones en una operació encara oberta que duu a terme a nou províncies contra presumptes manipulacions de partits de tennis i d’apostes fraudulentes.

El jutge de la Audiencia Nacional José de la Mata dirigeix aquesta operació, que se centra en partits de tennis de les categories ITF Futures i Challenger, segons les mateixes fonts, que han precisat que, en principi, no hi ha involucrat cap tennista de renom.

L’operació la va iniciar la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Comandància de la Guàrdia Civil de Madrid contra una trama a què se li atribueix, entre altres, delictes d’organització criminal, blanqueig de capitals i estafa continuada.

Amb la col·laboració d’Europol, l’operació es desenvolupa a les províncies de Madrid, Barcelona, Tarragona, València, Alacant, Múrcia, Màlaga, Pontevedra i Oviedo.

A la ciutat de Tarragona s'han fet almenys tres registres per blanqueig de capitals, dos d'ells al centre. De fet, segons ha pogut saber el Diari Més, diversos agents de la Guàrdia Civil han fet un registre en un domicili a l'alçada dels números 35 i 37 de Ramón y Cajal. També se n'han realitzat a l'Avinguda Roma.

De moment, no han transcendit més detalls d’aquesta operació, que es continuarà desenvolupant almenys aquest dimarts.

tracking