Diari Més

Judicial

La Fiscalia porta el cas 'Coaching' de l'AMT, denunciat per la CUP, davant el jutge

Begoña Floria afirma que no ha rebut cap notificació

alt

Begoña Floria, autobús, parcial, vaga, usuari, EMT, aturada, conductor, Tarragona, municipal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia veu indicis de delicte per part de la regidora de Cultura, Begoña Floria, i el gerent de l'AMT, Sergi Arts en el cas del Coaching de l’empresa d’Aparcaments Municipals de Tarragona, segons va assegurar ahir en un comunicat la CUP.

Floria i Arts son els dos administradors de l’empresa que va guanyar el concurs i una de les empreses que es van presentar al procés negociat sense publicitat, asseguren des del partit anticapitalista, que afirma que els dos són els principals investigats del cas. «La CUP celebra que la investigació tiri endavant ja que considera que és un cas que evidencia la gestió opaca i política d’amiguets que impera a l’Ajuntament de Tarragona», apunta el partit d’esquerres, que el passat 7 de febrer va portar a la Fiscalia les informacions publicades sobre les presumptes irregularitats en la contractació d’un curs de coaching amb el cost de 47.000 euros després de veure’s insatisfeta per les contradiccions que representaven les respostes que havien demanat via Consell d’Administració de l’AMT.

En declaracions a aquest diari, Floria va defensar el treball de les empreses municipals que, apunta, «fan un treball modèlic». La regidora de Cultura va criticar «la CUP només sap fer política a través dels jutjats generant descrèdit sobre les empreses municipals que fan un treball modèlic». Floria remarca que no ha rebut cap notificació judicial que la situï com a investigada en el cas

El passat 13 de juny els treballadors de l’AMT van criticar que la CUP no parlés amb la plantilla abans de portar el cas a la Fiscalialia. Aleshores, els empleats van assegurar que les «jornades de formació» qüestionades es van realitzar i que haver parlat abans amb ells, els hagués evitat l’«ingrat tràmit», explicaven, de declarar davant la policia.

tracking