Diari Més

Successos

Els enxampen fent 'botellón' i un d'ells acaba detingut per portar droga a sobre

La Guàrdia Urbana de Tarragona també ha detingut una dona de 28 anys a la qual li constava una ordre de recerca i detenció per un delicte de furt

Guàrdia Urbana de Tarragona

Guàrdia Urbana de TarragonaLaia Riba

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir, la matinada del passat diumenge 21 d'octubre, un home de 37 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Els fets es remunten a la matinada del dissabte al diumenge, quan una patrulla que realitzava tasques de vigilància al passeig de Sant Antoni va observar un grup de joves bevent a la via pública. Els agents van identificar els nois i, en realitzar-los l’escorcoll, van trobar que un d’ells portava una peça «de color marró i de grans dimensions» al pantaló que pesava poc més de 100 grams.

Per tot plegat, l'home va ser detingut com a autor d’un presumpte delicte contra la salut pública.

Detinguda per una ordre de recerca i detenció per un furt

Per altra banda, la Guàrdia Urbana va detenir ahir dilluns una dona de 28 anys a la qual li constava vigent una ordre de recerca i detenció. La dona va ser localitzada cap a les 15.20 h al carrer Barcelona després que hagués estat denunciada com autora d'un delicte lleu de furt.

Un cop identificada es va comprovar l'existència de l'ordre de recerca dictada pel Jutjat Penal 4 de Tarragona. Pel que fa al delicte lleu de furt, les parts han estat citades per a la celebració d'un judici ràpid demà dimecres al migdia.

tracking