Diari Més

Vint punts de venda de castanyes als carrers de Tarragona

La majoria de les entitats sol·licitants són centres escolars, esplais i colles castelleres

Un grup de joves en un punt de venda de castanyes, l'any passat.

Vint punts de venda de castanyes als carrers de la ciutatCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona ha autoritzat un total de vint punts de venda de castanyes que s’ubicaran en diversos indrets de la ciutat. La Guàrdia Urbana vetllarà pel correcte compliment de les condicions tècniques i de seguretat, tenint en compte que en aquests punts es farà foc. El nombre més gran de punts de venda estaran localitzats al centre de Tarragona, mentre que també hi haurà a Torreforta, Sant Pere i Sant Pau i Vall de l’Arrabassada. La concentració més gran serà a la Rambla Nova, que acollirà un total de quatre punts de venda, mentre que també n’hi haurà al passeig de les Palmeres i Rambla President Companys i plaça Imperial Tarraco. Altres punts on les entitats participants vendran les castanyes seran: Cristòfor Colom, Lleida, Prat de la Riba, plaça Verdaguer, Comte de Rius, Doctor Mallafré, avinguda de Catalunya, Rovira i Virgili i Cronista Sessé.

Les parades es poden instal·lar des d’avui, dilluns, i fins al dissabte 2 de novembre. Les parades podran estar operatives des de les 9 hores i fins a les 22 hores.

Entre altres entitats, muntaran la seva parada l’Institut Campclar, el Col·legi Mare de Déu del Carme, la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau o l’Esplai Club Vaixell.

tracking