Diari Més

Oci

Tarragona viu el Pokémon Go Community Day

La jornada d’avui destina tots els diners recaptats a l’entitat Astafanias

Un grup d'Entrenadors Pokémon per Tarragona

Tarragona viu el Pokémon Go Community DayDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gent de totes les edats ha passejat pels carrers de Tarragona amb el mòbil a la mà, en busca d’algun Pokémon. Cada mes se celebra el Pokémon Go Community Day, que consisteix en una trobada d’Entrenador Pokémon que, durant unes hores, competeixen per equips per veure qui en troba més per la ciutat.

La iniciativa va sorgir fa uns mesos a través de Telegram amb una vessant lúdica però també sana i benèfica. Com ja s’ha esmentat en diverses ocasions, Pokémon Go fa que tots els jugadors surtin de casa per anar a buscar Pokémon i, per tant, fa que caminin durant una bona estona, acció que millora considerablement la salut de cada persona. A més, aquests Community Day tenen una vessant benèfica, ja que de tots els usuaris que es troben al compte de Telegram poden proposar una entitat perquè sigui beneficiària dels diners obtinguts durant la jornada i aquella que rep més vots és l’escollida.

En l’edició celebrada avui, l’entitat escollida ha estat Astafanias, una associació de famílies del Tarragonès que acull discapacitats psíquics com el TEA o l’X-FRÀGIL. El Community Day està obert a tothom qui vulgui participar i entre tots se sortegen dues targetes Google Play / iOS valorades en 15€. A més, l’entrenador de cada equip que atrapi un major nombre de Beldum Shiny rebrà un clauer de Pokémon i cada participant podrà comprar una xapa commemorativa, col·laborant així en el recapte solidari.

tracking