Diari Més

Polèmica

Veïns de Sant Pere i Sant Pau recullen signatures en contra la mesquita

En les primeres dotze hores de la campanya, 890 persones havien secundat la proposta

La pancarta contra la mesquita va ser retirada ahir.

Veïns de Sant Pere i Sant Pau recullen signatures en contra la mesquitaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El projecte d’obertura d’una mesquita al carrer Miquel Servet, a Sant Pere i Sant Pau, ha generat polèmica tot i que, ara mateix, està aturat per l’Ajuntament, a l’espera que els promotors introdueixin una sèrie de modificacions. La col·locació d’una pancarta en contra de la mesquita, que ahir va ser retirada, ha posat la problemàtica en boca dels veïns del barri.

Una de les iniciatives que han sorgit ha estat una campanya de recollida de signatures que els seus promotors remetran a l’Ajuntament i a l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. En les primeres dotze hores ja havien signat 890 persones.

Per altra banda, el partit Democracia Nacional està disposat a convocar una manifestació, «sempre que ho demani la gent del barri», va informar a aquesta redacció Javi García, dirigent d’aquesta formació. «Nosaltres defensarem el que diguin els veïns», va dir, per afegir que «la gent que està en contra de la mesquita no té qui la representi i, si vol, «estem disposats a convocar una manifestació». García va matisar que «ho farem si els veïns ens ho demana».

tracking