Diari Més

S'ajorna la pilona per regular al trànsit al Pau Delclòs «per motius pressupostaris»

La CUP assegura que el regidor de mobilitat, José Juan Juan Acero, així ho ha comunicat a l’escola tarragonina

Aquest és el punt on s'instal·larà la pilona que tallarà el trànsit als vehicles.

Una pilona hidràulica tallarà el trànsit a vehicles als voltants de l'escola Pau DelclòsCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’escola Pau Delclòs continuarà sense tenir de moment la pilona hidràulica que havia de regular el trànsit en aquest centre, segons la CUP de Tarragona. El grup municipal assegura que el regidor de mobilitat, José Juan Acero, ha comunicat al col·legi que ara per ara no s’instal·larà aquest element «per motius pressupostaris».

La pilona en qüestió s’ha d’instal·lar al carrer d’Armanyà cruïlla amb carrer Unió per impedir l’accés als vehicles comercials fora d’horari de càrrega i descàrrega. L’Ajuntament va anunciar aquest compromís fa mig any per donar resposta a les protestes i reclamacions de l’UMPA de l’escola davant la problemàtica relacionada amb la mobilitat i la seguretat dels escolars.

La CUP considera que la manca de recursos econòmics «no és res que una excusa més», ja que afirmen que el govern «contínuament aprova modificacions de crèdit al·legant ‘sobrants’». En aquest sentit, els independentistes consideres «vergonyosa la desídia mostrada pel govern municipal a l’hora de millorar la seguretat dels escolars».

L'Umpa del Pau Delclòs ha confirmat aquesta informació a través del seu perfil de la xarxa social Twitter amb un toc d'humor.

Instal·lació durant les vacances de Nadal

Elconseller de Mobilitat, Josep Acero, ha explicat que «tota contractació de l’Ajuntament de Tarragona segueix un procediment administratiu que complim escrupolosament i que no admet dreceres» i que no serà fins a finals d'octubre quan la conselleria tindrà la consignació pressupostària necessària per a la contractació de l’actuació.

Acero ha assegurat que la previsió «és que la pilona s'instal·li durant les vacances escolars de Nadal, tal i com es va comunicar recentment a la direcció del centre».

tracking