Diari Més

Cultura

Les obres del Teatre Tarragona estaran disponibles també en llibrets a un preu de 5 euros

L’Ajuntament, Repsol i Arola Editors editen aquestes publicacions

D'esquerra a dreta: Josep Bertran (Repsol), la regidora Begoña Floria i l'editor Alfred Arola.

Les obres del Teatre Tarragona estaran disponibles també en llibrets a un preu de 5 eurosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Fantasma de Canterville, que es representa aquest divendres al Teatre Tarragona, inaugurarà la nova Col·lecció Teatres Tarragona que posarà a disposició del públic el llibret amb el text de l’obra. Arola Editors, Repsol i l’Ajuntament coediten aquestes noves publicacions que es podran adquirir al mateix teatre el dia de la representació a un preu de 5 euros.

La regidora de Cultura, Begoña Floria, va explicar ahir que «aquesta nova col·lecció és una aposta per oferir una experiència integral de les arts escèniques, a més de veure l’obra de teatre, l’espectador es podrà endur el text a casa i reviure els espectacles des de casa». «És un nou projecte que ens il·lusiona, per seguir promocionant i facilitant l’accés a la cultura i ho fem de la mà d’experts en l’edició i el foment de la lectura com és Arola Editors i amb el suport incondicional de Repsol». El director d’Arola Editors, Alfred Arola, va assenyalar que «l’obra de teatre és efímera i l’edició en paper permetrà reviure i crear un pòsit de les arts escèniques representades a Tarragona». En aquest sentit, el responsable de comunicació i relacions Externes de Repsol, Josep Bertran, va agrair l’oportunitat de col·laborar en aquest projecte de foment de la cultura i la lectura i, a més, «fer-ho amb uns referents en la literatura de teatre i que són de casa nostra com l’editorial Arola».

La Col·lecció estarà integrada per totes les obres de la temporada de teatres, supeditat a la cessió dels drets d’autor, i es podran adquirir a la mateixa taquilla del Teatre el dia de la representació. A més, es distribuiran exemplars a totes les escoles i centres d’ensenyament de la ciutat.

Escrita per l’escriptor britànic-irlàndès, El fantasma de Canterville es va publicar per primer cop el 1887 a la revista The Court and Society Review. L’obra narra la convivència a una mansió rural anglesa entre una rica família nordamericana i el fantasma de sir Simon de Canterville, que va assessinar 300 anys enrere la seva dona. Lluny d’aterrar-se pels efectes paranormals a la casa, el modern matrimoni i els seus dos fills se’n riuen constantment del fantasma, fins que aquest aconsegueix descansar en pau.

tracking