Diari Més

Municipal

L'Ajuntament de Tarragona millora les instal·lacions dels centres cívics

S'han fet diverses reformes als locals de Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau

Fa unes setmanes s'ha canviat el terra de l'escenari de teatre del centre de Sant Pere i Sant Pau.

L'Ajuntament de Tarragona millora les instal·lacions dels centres cívicsAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona ha iniciat diverses millores als diferents centres cívics del municipi. En concret, s'han arranjat el Centre Cívic de Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau. «La prioritat per l’inici de l’any 2019és disposar d’un pla de millora a 4 anys que permeti que tots els equipaments de proximitat siguin accessibles», explica la consellera de Centres Cívics, Ivana Martínez.

Després d'una primera fase de remodelació, durant el mes de novembre s’adjudicaran les tasques per l’arranjament dels vidres del Centre Cívic de Sant Salvador. La millora del centre va començar fa uns mesos amb la instal·lació d’elements protectors dels vidres de la façana i l’arranjament de la sortida d’emergència de la ludoteca.

Alhora, al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau, un dels centres amb més concurrència d’activitat i ciutadania, s'ha renovat el terra de l’escenari del teatre.

D’altra banda, en breu s’iniciaran també els tràmits per l’adjudicació del terra del gimnàs del mateix equipament, que esdevindran la millora definitiva a les dues sales amb més metres quadrats de l’equipament ubicat al barri de Sant Pere i Sant Pau.El cost total de les millores és de 48.107,12 euros.

tracking