Diari Més

Fotografia

El festival SCAN comptarà amb una versió dedicada als més petits de la casa

Del 17 d'octubre al 9 de desembre de 2018 Tarragona serà l'aparador de la fotografia contemporània i emergent

Fotografia dels artistes i responsables de l'SCAN Tarragona.

El festival Scan comptarà amb una versió dedicada als més petits de la casaAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La inauguració de l’exposició 'Talent Latent i SCAN Photobooks' d'aquest dimecres donarà el tret de sortida a la setena edició del Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, que organitzen l’Ajuntament de Tarragona i la Generalitat de Catalunya. 'Talent Latent i SCAN Photobooks', que està dirigida per la Fundació Forvm per a la Fotografia,es podrà visitar fins al9 de desembre de 2018.

SCAN Tarragona és un festival de caràcter obert i vocació internacional, que acull iniciatives de procedència pública i privada, i que es caracteritza per la promoció i divulgació de la fotografia com a mitjà d’expressió.

La seu principal del festival es troba als Tinglados del Port de Tarragona que acullen les exposicions 'Talent Latent i SCAN Photobooks', i la trobada internacional 'Full Contact' amb més de 100 professionals de la fotografia. Com a novetat, enguany el festival posa en marxa per primera vegada el 'Petit SCAN', dedicat a les famílies i als més menuts.

La resta d’activitats es desenvolupen en diferents espais de la ciutat, entre d’altres la Fundació Forvm, el Museu d’Art Modern, l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona, l'Arxiu Municipal o espais com la sala Kesse, la galeria La Grey o el Col·legi d'Arquitectes entre altres llocs.

D'altra banda, SCAN Tarragona també incorpora en el seu programa dues exposicions fora de la ciutat: Aum, de Martí Gasull, al Pàrquing dels Pallaresos, i Nanparanpare a l'Escola d'Art i Disseny de Reus. El Festival es desenvolupa enguany entorn de 25 exposicions i activitats i a més de 100 autors.

tracking