Diari Més

Successos

Tres detinguts per robar la recaptació en un supermercat de Campclar

Les càmeres de seguretat han permès identificar els autors del furt, el qual va tenir lloc l’1 d’octubre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el passat 10 i 11 d’octubre, tres joves d’entre 18 i 20 anys, nacionalitat marroquina i veïns de Tarragona com a presumptes autors d’un delicte de furt. Els individus van robar la recaptació en un supermercat de Campclar i posteriorment han pogut ser identificats i detingut gràcies a les càmeres de seguretat de l’establiment.

Els fets van tenir lloc l’1 d’octubre en un supermercat del barri de Campclar de Tarragona. Tres homes van entrar a comprar i, un cop van adquirir diversos productes, van adreçar-se als passadissos de la botiga en comptes de sortir de l’establiment. Acte seguit, un dels joves va reclamar l’atenció del treballador, moment en què els altres van aprofitar per furtar un sobre amb la recaptació que el treballador havia deixat amagat al costat de la caixa enregistradora. Quan els joves van abandonar la botiga el treballador va adonar-se que li havien sostret els diners.

Els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació arran dels fets que va concloure a finals de la setmana passada amb la detenció de tres homes com a presumptes autors del furt. Els detinguts, amb diversos antecedents policials, van passar el 12 d’octubre a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Els autors del furt s'han pogut identificar gràcies a les càmeres de seguretat.

Tres detinguts per robar la recaptació en un supermercat de CampclarMossos d'Esquadra

tracking