Diari Més

Mobilitat

Aparcaments inicia les obres del pàrquing dissuasiu de l'N-340

Estarà prop del sector sud del pont de l’avinguda de Roma i tindrà capacitat per 260 vehicles

Espai localitzat a pocs metres de la llera del riu Francolí on Aparcament Municipals habilitarà un aparcament dissuasiu.

Aparcaments inicia les obres del pàrquing dissuasiu de l'N-340Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) ha iniciat les tasques d’adequació d’un solar ubicat al sector sud del pont de l’avinguda de Roma que permet superar la llera del riu Francolí, per convertir-lo en un pàrquing dissuasiu. En aquest espai es troba una zona asfaltada que correspon a l’antiga carretera de Constantí, que des de fa anys ja és utilitzada com a aparcament. L’objectiu de l’AMT és transformar el solar en un aparcament urbanitzat i amb capacitat per albergar 260 vehicles, va informar ahir a aquesta redacció Josep Acero, president de l’empresa municipal i regidor de l’Ajuntament.

Acero, s’ha proposat que Tarragona disposi de més d’un miler de places en aparcaments dissuasius abans que acabi el primer trimestre del 2019. El primer que entrarà en funcionament serà el de l’N-340 (avinguda de Roma). Els següents passos estaran dirigits a l’ampliació de l’aparcament dissuasiu que hi ha en les proximitats del cementiri –camí del Llorito–, on es vol triplicar el nombre de places actualment existents, i habilitar espais ocupats per naus industrials localitzades al passeig de la Independència per crear noves places i afegir-les a les que hi ha en aquesta zona de la ciutat i que van agafar el relleu de les que hi va haver en un solar del carrer Manuel de Falla.

Acero, va manifestar a inicis d’aquest mes d’octubre, que la prioritat de l’AMT està centrada en la construcció d’aparcaments dissuasius i que, més endavant, abordarà altres projectes, com la d’edificar un pàrquing que doni servei, de manera especial, als veïns residents a la Part Alta. En aquest sentit, l’Ajuntament estudia fer un aparcament al passeig de Sant Antoni, mentre que també es parla del dipòsit de vehicles del Passeig Torroja. Per altra banda, la voluntat expressada per Acero és abaratir el preu dels pàrquings que depenen de l’empresa que presideix. La proposta en què es treballa és reduir la tarifa diària dels 5,50 euros actuals a 4 euros.

tracking