Diari Més

Els efectes dels aiguats

Es desborden dues basses de contenció pròximes a l'Anella Mediterrània

Les estructures no han estat suficients per recollir el flux d'aigües de la zona i una s'ha trencat

Un lateral d'una de les bases no va aguantar els efectes dels últims aiguats.

Es desborden dues bases de contenció pròximes a l'Anella MediterràniaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les dues basses de contenció d'aigües localitzades a pocs metres de distància de l'avinguda Josep Tarradellas i de l'Escola Ponent, en la zona d'influència de l'Anella Mediterrània, s'han desbordat com a conseqüència de les darreres pluges. El resultat és la inundació de carrers pròxims dels barris de Torreforta i El Pilar, com Llobregat, Montsant i Foix, que han aparegut ple de terra i pedres. El mateix fenomen va succeir la setmana passada a causa del temporal de pluja.

Les basses es van construir amb la finalitat de controlar el flux d'aigües provinents de punts més elevats localitzats a l'altura de l'autovia A-7, però la gran quantitat generada pels darrers episodis de pluja ha fet que es desbordessin.

Un veí de la zona ha informat a aquesta redacció que «les basses han quedat petites per les recents pluges i una s'ha trencat». El resultat ha estat «la creació de rius plens de terra que han inundat carrers de Torreforta i el Pilar», situats en una cota més baixa. «L'aigua desbordada passa per davant de l'Escola Ponent», ha afegit.

tracking