Diari Més

El CSIF denuncia «inundacions i xinxes» a la comissaria de la Guàrdia Urbana

El sindicat demana que l'Ajuntament «demani disculpes públicament als tarragonins» i que solucioni els defectes el més aviat possible

Inundacions a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Tarragona
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha tornat a denuncuar el mal estat de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Segons el sindicat «el sistema de climatització encara no funciona, les últimes pluges han deixat estades inundades i a això se suma l'aparició d'una plaga de petits insectes que semblen ser xinxes».

Els episodis de pluges intenses d'aquest dies han inundat a través dels conductes de ventilació el garatge. A més, la sala de les emissores portàtils i els vestuaris també s'han vist afectats per l'aigua. Segons el CSIF, «la intensitat dels aiguats no és excusa per viure aquestes situacions» i assegura que «és una vergonya que un edifici d'aquestes característiques i d'un cost tan elevat hagi estat construït d'aquesta manera».

A aquests fets s'afegeix que s'hagi detectat aquest cap de setmana «una plaga del que semblen ser xinxes que ha fet que no es pugui utilitzar alguna de les dependències existents» de la comissaria.

Des dels primers dies de funcionament de les instal·lacions, el sindicat ve denunciant «humitats, filtracions d'aigua, mal funcionament de la climatització, inseguretat de les instal·lacions, falta d'idoneïtat dels materials, malbaratament d'espai, inoperància dels equips de transmissions, portes que no tanquen, esglaons amb el material antilliscant arrencat», entre d'altres deficiències.

El passat agost, el CSIF ja va denunciar que a les instal·lacions treballaven amb temperatures d'uns 32 graus, ja que «l'equipament de refrigeració no ha funcionat mai correctament i s'espatlla constantment». L'Ajuntament de Tarragona vaexplicar que esperava solucionar el problema en breu, però «la climatització segueix sense funcionar» segons explica el CSIF.

Des de l'agrupació van sol·licitar una autorització a l'Ajuntament perquè un tècnic de riscos laborals elaborès una inspecció de les instal·lacions, però no han rebut cap resposta. «Això fa sospitar que pugui ser per evitar un informe desfavorable i possibles conseqüències», expliquen des del sindicat. Per aquest motiu, demanen que l'actual govern de l'Ajuntament «demani disculpes públicament als ciutadans de Tarragona pel malbaratament dels seus diners», a més de que «se solucionin tots aquests defectes el més aviat possible».

Imatge de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

El CSIF denuncia temperatures extremes a la comissaria de TarragonaGoogle

tracking