Diari Més

Equipaments

Una subvenció de la Diputació permetrà millorar l'equipament del complex esportiu de Campclar

L'Ajuntament també destinarà part de la partida econòmica a instal·lar, a diferents punts exteriors de la ciutat, taules de tennis taula, cistelles de bàsquet i porteries

El complex esportiu de Campclar millorarà els seus equipaments interiors.

Una subvenció de la Diputació permetrà millorar l'equipament del complex esportiu de CampclarDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Patronat Municipal d'Esports de Tarragona renovaràaviatpart de l'equipament interior del complex esportiu deCampclar. Aquesta actuació serà possible gràciesa la concessió, per part de la diputació, d'una subvenció dins el Pla d'AccióMunicipalde 317.249 euros, alsqualsel consistori hi sumarà 56.787 euros d'aportació pròpia.

El gruix de l'actuació correspondrà a la renovació de bona part de la maquinària de la sala de musculació del centre esportiu. També es millorarà el control d'accés, les taquilles dels vestuaris, la megafonia a la piscina, el pavelló i el gimnàs, i es renovaran les portes del pavelló.

Pel que fa a l'exterior, el projecte preveu instal·lar un sistema de videovigilància al complex, inclòs el velòdrom. També es disposarà d'un control amb imatges de l'exterior de les instal·lacions esportives.

Finalment, la previsiómunicipalés dedicar part de la partida econòmica a la instal·lació de taules exteriors detennistaula, porteries de futbol sala i cistelles de bàsquet en diferents punts de la ciutat.

tracking