Diari Més

Successos

El rescat 'in extremis' de dues dones sota l'aigua a Tarragona

Una motocicleta aparcada ha estat arrossegada per l'aigua impactant amb la dona

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 21 anys ha resultat ferida greu per ofegament aquest dimecres després de ser envestida per una moto i arrossegada sota un cotxe en una zona inundada a l'Avinguda dels Països Catalans de Tarragona. La dona travessava el carrer i la moto, que estava aparcada, també ha estat arrossegada per l'aigua. Els fets han tingut lloc cap a tres quarts de cinc de la tarda. Una altra dona, de 45 anys, ha intentat ajudar la primera, però la força de l'aigua l'ha acabat empenyent també fins a sota del cotxe. Aquesta segona dona ha sofert lesions de caràcter lleu. Totes dues han estat traslladades a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

El fet ha tingut lloc a prop d'una escola on hi havia bombers treballant perquè tenia el pati inundat, a causa de les fortes pluges que han caigut a Tarragona des d'ahir a la nit.

Els efectius dels Bombers, que han estat alertats per testimonis, han rescatat les dues dones i els han fet assistència primària fins que han arribat els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), en un incident en què també han treballat membres de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Imatge del rescta 'in extremis' de dues noies a Països Catalans.

Dues dones ferides en una topada entre un cotxe i una moto a Països CatalansDiari Més

tracking