Diari Més

Successos

Sis persones desallotjades pel mal estat de les bigues d'un edifici a la Part Alta

Els Bombers han rebut un avís per una fuita d'un dipòsit d'aigua de l'edifici, que ha acabat afectant a la seva estructura

Una fuita d'aigua ha afectat greument les vigues de la teulada.

Sis persones desallotjades pel mal estat de les bigues d'un edifici a la Part AltaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un edifici de tres plantes ha estat desallotjat aquesta tarda per perill d'esfondrament. Els Bombers de la Generalitat han rebut un avís a les 17.08 hores peruna fuitad'un dipòsit d'aigua alçat al número 7 del carrer Les Escales d'Arbós. Aquestaafectava greument a les bigues de la teulada del bloc i a l'edificiadjacent, els qual es troben molt a prop de l'Ajuntament.

Els Bombers han alertat a les autoritats i al Consistori, el qual ha enviat a l'arquitecte municipal per valorar els danys. Aquest, finalment, ha ordenat desallotjar el bloc pel mal estat de les bigues, la qual cosa podia provocar un esfondrament. Aquestes ja estaven molt perjudicades abans de la fuita d'aquest divendres. Durant el moment dels fets, quatre veïns es trobaven al seu interior, mentre que els altres dos han arribat després.

Com a conseqüència, sis veïns han estat desallotjats per la Guàrdia Urbana i hauran de passar la nit fora de casa fins queesresolguinels danys. Els Bombers han acompanyat als residents a les seves llars per tal quepoguessinagafar les seves pertinences.

tracking