Diari Més

Taburete, el grup del fill de Luis Bárcenas, actuarà a la TAP el 20 d'octubre

Arrossegats per la seva fama a les xarxes socials la formació ha passat d'actuar a bars i restaurants a grans escenaris

Una imatge del grup durant una actuació.

Taburete, el grup del fill de Luis Bárcenas, actuarà a la TAP el 20 d'octubreEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grupTabureteactuarà el pròxim 20 d'octubre a la Tàrraco Arena Plaça.Tabureteva saltar a les pàgines de la premsa i a les xarxes socials quan l'extresorer del PP,LuisBárcenasva començar el seu periple judicial que l'ha dut fins a la presó. La raó és que el seu fill,Guillermoés un dels integrants de la formació.

Han hagut de lluitar contra l'etiqueta familiar i en gran manera gràcies a internet han aconseguit fer-se un racó dins el panorama musical espanyol. Quan van començar a fer-se popular pels seus vincles familiars tot just actuaven a bars i petits locals i ja aquell any varen treure el seu primer disc al mercat, 'TresTequilas'. El segon disc, de l'any 2016, es converteix ràpidament com un dels més venuts i es converteix en doble disc de platí pels seus autors.

Actualment poden presumir de tenir gairebé un milió d'oients mensuals a Spotify, on acumulen milions de reproduccions i han passat a ser protagonistes a escenaris de major capacitat. En la gira presenten el seu nou treball discogràfic, del que ja destaca el senzill 'Belerofón'.

El concert començarà a les22.30 hi les entrades tenen un preu de 22 euros.

tracking