Diari Més

Església

L'arquebisbe de Tarragona nomena tres nous canonges de la Catedral

Els tres capellans han passat a format part del Capítol catedralici de Tarragona

Per primer cop, la Catedral serà escenari d'una jornada de donació de sang.

La Catedral acollirà per primera vegada una donació de sangCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, ha nomenat tres nous canonges de la Santa Església Catedral Basílica Metropolitana i Primada de Tarragona de Santa Tecla, segons informa l'Arquebisbat.

Es tracta dels capellans Joan Miquel Bravo Alarcón, Josep Masdéu Aymamí i Antoni Pérez de Mendiguren Cros, que prendran possessió dissabte dia 3 de novembre a les 10.00 hores a la sala capitular de la Catedral.

Bravo (La Canonja, Tarragonès, 1973) és rector de les parròquies de Santa María Assumpta de Bonavista i de Santa Maria de Vallmoll; vicari episcopal de l'Alt Camp, Baix Penedès i el Tarragonès i director de l'Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós de Tarragona.

Masdéu (Vilaplana, Baix Camp, 1961) és rector de la parròquia de San Fructuoso de Tarragona, delegat diocesà de pastoral familiar i arxipreste de les parròquies de Tarragona.

Pérez de Mendiguren (Tarragona, 1973) és rector de les parròquies de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona i Sant Salvador dels Pallaresos i director del Secretariat diocesà d'Animació Bíblica.

El Capítol de canonges està format pels capellans nomenats pel bisbe de la diòcesi que cuiden del culte, la pastoral, la caritat i tot el que fa referència a la gestió de la Catedral.

Actualment, el Capítol catedralici de Tarragona està format per quinze canonges i quatre més d'honoraris.

tracking