Diari Més

Patrimoni

Surt a licitació la reparació de les escultures de la Font del Centenari

L’Ajuntament xifra en 2.000 euros el pressupost de les actuacions a realitzar

Imatge de l'escultura que va quedar decapitada a causa de l'acte vandàlic que va patir la font.

La Urbana vincula les destrosses la Font del Centenari a uns joves que llençaven petardsGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona ha tret a licitació les reparacions que s’han de realitzar a les escultures de la Font del Centenari que es van malmetre a causa d’actes vandàlics dels quals, de moment, no se’n coneixen els autors.

El consistori ha xifrat en 2.000 euros (2.420 amb IVA inclòs) el pressupost de licitació d’aquestes actuacions i tots els interessats poden presentar les seves ofertes fins el 28 de setembre, que és quan finalitza el termini.

Concretament, la prestació consta de la redacció de la proposta tècnica, l’execució dels treballs i la presentació de la memòria final del servei de restauració dels desperfectes.

Cal recordar que aquest conjunt escultòric, obra de Josep Viladomat i que referencia els punts cardinals amb la representació simbòlica de diversos continents, va patir durant el vespre de diumenge un atac del qual, de moment, no se’n coneixen els autors. Els responsables van llençar les peces trencades al voltant de la font, situada a la cruïlla de la Rambla Nova amb Rovira i Virgili i Ramon i Cajal.

tracking