Diari Més

Diversos autobusos 'llançadora' uniran el carrer Colom i l'Anella Olímpica pel concert de Santa Tecla

El servei, que no serà gratuït i s'afegirà a les línies regulars, començarà a funcionar a les 21.00 h

El Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània va ser testimoni de la munió de persones que es van donar cita per viure en directe l'arribada de la Vuelta.

Centenars de persones coneixen de primera mà l'Anella MediterràniaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimecres se celebra el concert gran de Santa Tecla, que en aquesta ocasió, i dins la política de descentralització de les festes, es farà a la nova zona de l'Anella Mediterrània. El concert 'revival popular', porta a Tarragona a l'OrquestraMondragoniEl ÚltimoTributo.

Per facilitar l'accés dels ciutadans del centre de la ciutat al concert, l'EMTposarà en marxa un servei de transport públic especial, que començarà a estar operatiu a 21.00 h. Des d'aquesta hora sortiran busos 'llançadora', a més del servei regular, des de la parada del carrer Colom per anar a l'Anella i, a partir de les 00:15 h, sortiran des de l'Anella cap al centre de la ciutat busos llançadora, a més del servei regular de bus nocturn. El servei mantindrà en qualsevol cas la tarifació habitual.

Com ja és tradició, durant la revetlla del 22 al 23 i tot el dia 23, diada de Santa Tecla, el servei de bus urbà serà gratuït, coincidint també amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible.

tracking