Diari Més

Rubén Viñuales denuncia a Twitter la campanya de xiulades del CDR Tarragona

El regidor taronja assegura que l'entitat assenyala «al que pensa diferent i demana el seu assetjament allà on vagi»

Imatge del cartell amb la imatge de Rubén Viñuales per la campanya

Rubén Viñuales denuncia la campanya de xiulades del CDR Tarragona@rvinualescs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El regidor i portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha estat un dels assenyalats en la campanya del CDR Tarragona denominada'Xiulet de les festes'.La seva imatge es troba penjada per Tarragona amb el missatge «Si vols que et pinti la casa amb els meus amics ultres, només cal que hi dibuixis quelcom groc. Si aquestes festes em veus, Xiula'm».

Viñuales no ha dubtat en denunciar aquesta campanya a través del seu compte de Twitter afirmant «així defensen la 'democràcia' els CDR a Tarragona, assenyalant al que pensa diferent i demanant el seu assetjament allà on vagi. #NoNosCallaran».

El regidor taronja ha rebut missatges de recolzament a través de les xarxes socials amb els hashtag #NoNosCallaran per part d'altres membres de la formació com Sonia Sierra, Jorge Soler, Sergio del Campo o Sonia Orts.

L'objectiu delCDRés repartir xiulets entre els ciutadans i organitzar xiulades als regidors durant els actes de les festes de Santa Tecla en què hagin de participar de manera pública.

tracking