Diari Més

Begoña Floria, sobre les xiulades a regidors per Santa Tecla: «La polèmica tapa la festa»

La primera Tinent d'Alcalde afirma estar acostumada als xiulets, però considera que es tracta d'una acció agressiva que perjudica la imatge de la ciutat

La regidora Begoña Floria va declarar el mes de gener del 2017.

La regidora Begoña Floria va declarar el mes de gener del 2017.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Tarragona, la socialistaBegoñaFloria, ha reaccionat a la campanya impulsada pelCDRTarragona que proposa xiular els regidors municipals durant els actes de Santa Tecla on participin representant el consistori.

Floria consideraque aquest tipus de campanyes no aporten res positiu a la imatge de Tarragona i a la festa de Santa Tecla. La regidora afirma en una nota que ha fet pública a través de les seves xarxes socials que, «malgrat que em xiulin, seguiré treballant el millor que sé per tots els tarragonins i tarragonines, els que pensen com jo i els que no».

La responsable municipal afegeix que, «en política, no tot s'hi val» i afegeix que entén que la gent s'expressi, «estic acostumada als xiulets», afegeix, i conclou dient: «Però fer una campanya així d'agressiva crec que perjudica la imatge de la ciutat. La polèmica tapa la festa».

tracking