Diari Més

El marxandatge de Santa Tecla ja es pot adquirir al Mercat Central

Al Mercat de Torreforta també hi haurà una parada amb els mateixos productes​

Lluís Barceló, miembro de la junta de la Asociación de Vendedores de Torreforta, junto a la presidenta de Espimsa, Elvira Ferrando y Magí Rovira, miembro de la junta de la Asociación de Vendedores del Mercat Central.

Mercat Central, Santa Tecla, marxandatge, Mercat de TapesMauri Fernández

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els productes de Santa Tecla es poden comprar, a partir d’aquest dilluns 27 d’agost, al Mercat Central. L’indret torna a acollir enguany un punt de venda de marxandatge oficial a la parada de promocions La Teca i la Meca.

La parada dels productes oficials de festes del Mercat, inaugurada aquest matí, estarà oberta fins el pròxim 22 de setembre. No només hi haurà un punt de venda fixe al Mercat Central, sinó que al Mercat de Torreforta també hi haurà una parada amb els mateixos productes, amb l’objectiu d’acostar la festa als barris de Ponent.

A banda de productes com la samarreta, el got, la motxilla o el mocador, també hi haurà un producte exclusiu del Mercat Central: el barret de palla de Santa Tecla. La novetat d’aquest any, és que estarà dedicat al Carilló, de manera que a la cinta del barret hi apareixen els sis elements del Seguici que estaran presents a l’obra de Joan Serramià -Àliga, Lleó, Negrita, Gegant Moro, Geganta Vella i Nano Capità)-. El muntatge de les cintes està fet per les persones internes del Centre Penitenciari Mas d’Enric, alumnes del taller d’arts plàstiques. A partir del 31 d’agost, comprar els productes oficials a la parada del Mercat tindrà premi, ja que els paradistes posaran a disposició dels seus clients tiquets de descompte que suposaran un estalvi d’un a tres euros.

tracking