Diari Més

Successos

Mor un menor atropellat mentre anava en patinet pel voral de l'A-27 a Tarragona

Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes de la mort

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets.

Mor un menor després de ser atropellat mentre caminava pel voral de l'A-27 a TarragonaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un menor de 17 anys ha mort, aquesta matinada, després de ser atropellat per un turisme a l'A-27 a Tarragona. El menor es desplaçava pel voral de la via en patinet, pel quilòmetre 2,3, segons ha pogut saber Diari Més. Com a conseqüència del xoc, el menor ha mort. Tanmateix, la conductora ha hagut de ser atesa pels serveis sanitaris per una crisi d'ansietat.

Els Serveis d'Emergències han rebut l'avís a les 6.25 hores i han acudit amb una ambulància. Tres patrulles de Mossos s'han desplaçat al punt quilomètric.

Una ambulància de Protecció Civil de Tarragona, que tornava a la seva base després de la finalització d'un preventiu al Catllar, es va trobar amb el succés i va parar per socórrer a la víctima, tot i que ja no tenia pols. Aquesta mateixa ambulància va ser la que va traslladar, per ordre del metge de la unitat del SEM, a la conductora per un atac d'ansietat a un centre sanitari.

Els agents han obert una investigació per esclarir els fets. Fonts policials han informat a aquesta redacció que no hi ha indicis de drogues o alcohol pel mig.

tracking