Diari Més

Societat

Descomptes a les piscines municipals de Tarragona

S’ofereix un 25% de bonificació per a la segona persona usuària de les classes de natació i un 50% per la tercera

Les classes de natació s'oferiran per a tots els nivells i edats.

Descomptes a les piscines municipals de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Patronat Municipal d’Esports ofereix, per la temporada 2018-2919, diversos descomptes per als usuaris de les classes de natació particulars. En concret, s’aplicarà un descompte del 25% per a la segona persona usuària d’aquestes classes i un 50% per a la tercera persona usuària, sempre que tinguin un nivell aquàtic similar.

El període d’inscripcions per als abonats del Patronat Municipal d’Esports s’iniciarà el proper dilluns 27 d’agost i s’allargarà fins el 2 de setembre. Del 10 al 16 de setembre serà el torn de la inscripció per a les persones empadronades a Tarragona, mentre que la inscripció a les possibles places vacants tindrà lloc a partir del 27 de setembre per rigorós ordre d’arribada fins a exhaurir les places vacants i a la web.

Les classes de natació s’oferiran per a tots els nivells i edats, des de l’aprenentatge, perfeccionament a una millora de la tècnica aquàtica. Les classes s’impartiran en un pack de quatre sessions de 50 minuts de durada, a un preu únic de 78,40 euros. Els usuaris interessats s’han de posar en contacte amb el Patronat Municipal d’Esports, mitjançant correu electrònic o telèfon, per concretar instal·lació, dia i horari.

En total s’ofereixen 2.190 places de cursos de natació i activitats aquàtiques dirigides a les sis piscines municipals: Part Baixa i Serrallo, Bonavista, Sant Pere i Sant Pau, Riu Clar, Sant Salvador i Campclar. La temporada de tardor començarà l’1 d’octubre i s’allargarà fins al 22 de desembre.

Les classes particulars de natació s’afegeixen a una programació regular, que manté cursos de natació per a totes les edats i activitats aquàtiques dirigides, així com cursos per prenadons i nadons, per adults, tecnificació, natació correctiva fibromialgia, aquasalut, aquagim, aquazumba, aquafitness o aquacross, entre d'altres. Les activitats tenen lloc de dilluns a dissabte, en horari de matí o tarda segons el grup.

tracking