Diari Més

Successos

Apareixen més vehicles amb vidres trencats a la Part Baixa

Els fets s'han produït aquesta matinada i almenys hi hauria uns vuit cotxes afectats

Un dels cotxes afectats, amb el vidre del copilot totalment trencat.

cotxe, vidres trencats, Part Baixa, carrer Robert GerhardElisabet Soler

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Part Baixa de Tarragona ha tornat a patir, per enéssim cop, un episodi de robatoris a l'interior de vehicles, per la qual cosa han tornat a aparèixer diversos turismes amb vidres trencats. En aquest cas, que s'ha produït la matinada d'avui divendres, almenys vuit cotxes estarien afectats.

Un cop més, el lladre o lladres que es dediquen a trencar vidres dels vehicles per tal de poder accedir a l'interior i robar les pertinences dels propietaris ha tornat a actuar a Tarragona, concretament a la Part Baixa. La Guàrdia Urbana té constància d'un total de quatre casos: dos s'han detectat a l'entorn del carrer Sant Magí i encara no han estat denunciats, mentre que uns altres dos s'han produït a la plaça dels Carros i al Carrer Reial i els afectats ja han formalitzat la denúncia. Per la seva banda, els Mossos han rebut tres denúncies més, mentre que el Diari Més ha pogut constatar un altre cas d'un cotxe afectat a l'entorn del carrer Robert Gerhard.

En total, doncs, almenys vuit vehicles haurien patit danys la matinada d'aquest divendres. Aquest tipus de delinqüència està sent molt habitual en els darrers mesos a la ciutat, ja que s'han produït nombrosos episodis que causen preocupació als veïns.

tracking