Diari Més

Polèmica pels llaços grocs de la Muralla de Tarragona

El Partit Popular ha exigit la «retirada immediata»

Imatge dels llaços grocs col·locats a la Muralla de Tarragona.

Els llaços grocs de la Muralla de Tarragona generen una nova polèmica@MiguelMarfil2

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presència de llaços grocs a la Muralla de Tarragona ha generat polèmica a les xarxes socials i en alguns partits polítics de la capital. Els símbols es troben lligats a la xarxa protectora anticoloms que hi ha entre la porta de la Muralla i el Portal del Roser.

Les xarxes socials han criticat que la Muralla,inclosa dins la llista de Patrimoni Mundial per la UNESCO, estigui plena del símbols independentistes.

El grup municipal del Partit Popular de l’Ajuntament de Tarragona ha condemnat «la col·locació de plàstics grocs a la Muralla de Tarragona». El portaveu popular al consistori i primer tinent d’alcalde de la ciutat, José Luis Martín, ha lamentat que «s’embruti un espai Patrimoni Mundial de la Humanitat per mostrar missatges polítics».

Martín ha recordat que «s’ha de mantenir la neutralitat dels espais públics, especialment en un lloc emblemàtic i de gran interès turístic com és la Muralla romana» i ha demanat «que aquests elements siguin retirats de manera immediata».

La senadora y diputada de Ciutadans al Parlament de Cataluña, Lorena Roldán, també ha criticat a través de Twitter la presència dels llaços a la Muralla. «Embruten i ocupen una joia arqueològica que rep centenars de milers de visites mentreTorra amenaça amb perseguir als qui lleven els llaços grocs», ha piulat la tarragonina.

tracking