Diari Més

Successos

Nova trencadissa de vidres de cotxes a la Part Alta i la Part Baixa de Tarragona

Almenys hi ha una dotzena de vehicles afectats

Un dels turismes afectats per la trencadissa de vidres d'aquesta matinada.

Nova trencadissa de vidres de cotxes a la Part Alta i la Part Baixa de TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un cop més, diversos vehicles de la ciutat de Tarragona s'han despertat, el matí d'aquest divendres, amb diversos vidres trencats. Aquest cop, el o els delinqüents han actuat impunement tant a la Part Alta com a la Part Baixa de Tarragona. Almenys hi ha una dotzena de cotxes afectats.

Diversos propietaris de vehicles s'ha trobat, aquest matí, que algú els hauria trencat els vidres de les finestres. Aquesta és una problemàtica que arrossega des de fa diversos mesos a Tarragona i que es va iniciar a la Part Baixa de la ciutat, però posteriorment també es va estendre a la Part Alta.

En el cas de la matinada d'aquest divendres, s'haurien trencat els vidres d'almenys una dotzena de vehicles en dues zones diferents de Tarragona: la Part Alta i la Part Baixa. Un total de vuit persones afectades que tenien estacionats els seus turismes a la Part Alta, per la zona del passeig Torroja i voltants, s'han dirigit a la comissaria de la Guàrdia Urbana per tal d'interposar una denúncia pels fets. Per la seva part, els Mossos d'Esquadra gestionen també diverses denúncies de cotxes afectats a la Part Baixa, concretament a la zona de la plaça dels Carros.

Els cossos policials estan recopilant tota la informació i han obert una investigació per tal d'identificar l'autor o autors dels fets.

Un dels turismes afectats per la trencadissa de vidres d'aquesta matinada.

Nova trencadissa de vidres de cotxes a la Part Alta i la Part Baixa de TarragonaDiari Més

tracking