Diari Més

Successos

Cedeix part d'una teulada d'un pis a Bonavista

Un arbre de gran dimensions ha estat acordonat per perill de caiguda a Tarragona

Els Bombers han rebut avisos per caigudes d'arbres, sanejament de façanes, entre d'altres.

Cedeix part d'una teulada d'un pis a BonavistaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Part d'una teulada d'un habitatge ha cedit aquesta tarda com a conseqüència de les pluges que afecten el Camp de Tarragona i la resta de Catalunya. A les 17.41 hores, els Bombers de la Generalitat han rebut un avís per una teulada que s'hauria colapsat en un edifici de planta baixa més una planta al carrer Tres número 32 de Tarragona. Part del sostre d'una de les habitacions de la vivenda, construïda cap als anys 70, hauria caigut sense causar ferits.

Els Bombers han acudit amb tres dotacions a l'habitatge i han acompanyat als propiertaris a recollir les seves pertinences. S'ha tallat l'accès a la vivenda i s'està a l'espera que un arquitecte municipal valori els danys.

Altres serveis

Els Bombers han realitzat prop de 353 sortides a Catalunya per les incidències de les pluges. Entre alguns dels serveis que han realitzat hi ha hagut caigudes d'arbres a Cambrils, sanejaments de façanes a Vila-seca, entre d'altres.

A Tarragona, la Guàrdia Urbana ha precintat un arbre de grans dimensions a la Rambla Nova que estava a punt de caura. Concretament, davant de l'edifici de La Caixa a la Font del Centenari.

tracking