Diari Més

Seguretat

La Guàrdia Urbana instal·la una oficina mòbil de recepció de denúncies a la Part Alta

L’Associació de Veïns de La Catedral reclamava aquesta unitat mòbil mentre negocien una oficina física

Imatge de la ficina mòbil de recepció de denúncies a la Part Alta.

La Guàrdia Urbana instal·la una oficina mòbil de recepció de denúncies a la Part AltaJordi Ferré

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Part Alta compta, des d’aquesta setmana, amb una oficina mòbil de recepció de denúncies al barri. El servei funcionarà cada dia, en horari de matí i tarda, fins després de les festes de Santa Tecla. Compta amb dos agents que realitzen l’atenció a la ciutadania i disposen de tríptics informatius en diferents idiomes.

Els veïns celebren disposar d’aquest servei, especialment els que formen part de l’Associació de Veïns La Catedral, ja que reivindicaven una comissaria mòbil mentre negocia una oficina física. Els veïns reclamen una oficina oberta les 24 hores perquè consideren que «el problema de la seguretat ciutadana que tenim últimament és molt greu, perillós i urgeix».

El tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana, Javier Villamayor, ha afirmat que «el servei es posa en marxa per garantir la seguretat en una zona amb una gran concurrència de gent, ja que coincideix la temporada alta turística amb visitants i creueristes i la celebració de grans actes amb motiu de les festes». L’oficina realitzarà «una funció preventiva i dissuasiva en una zona on s’ha detectat un increment dels petits furts i de l’altra facilitarà la recollida de denúncies i informació a les persones que puguin patir algun tipus de fet delictiu», segons ha explicat el mateix Villamayor.

tracking