Diari Més

Ricky Martin arrasa a Tarragona amb un concert ple d'adrenalina i dels seus millors 'hits'

El de Puerto Rico va portar un espectacle de música, llum i ball a la Tarraco Arena Plaça, on va fer  la primera parada de la seva gira espanyola i europea

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Llargues cues es concentraven, el vespre d’ahir dimarts, a les diferents entrades de la Tarraco Arena Plaça. Ricky Martin oferia a Tarragona el primer concert de la seva gira espanyola i europea després del seu segon any de residència musical a Las Vegas i els seus fans no es volien perdre aquesta gran cita, en la qual hi havia posades altes expectatives. El de Puerto Rico no va decebre: Tarragona va embogir amb un espectacle ple d’energia en el qual el consagrat artista ho va donar tot i va repassar les nombroses cançons que l’han catapultat a l’èxit.

Dos quarts d’onze de la nit. Llums apagades a la Tarraco Arena i diverses pantalles cúbiques emeten imatges de Ricky Martin. I entre la cridòria, comença l’espectacle. Cau una cortina del fons de l’escenari i apareix l’artista de forma triomfal mentre sonen els primers acords de María, un dels seus primers grans hits.

L’espectacle va començar amb l’adrenalina pels núvols i el cantant va aconseguir mantenir aquesta atmosfera fins el final. Acompanyat pels músics, el seu corista, i un potent elenc de ballarins, el cantant va oferir un espectacle digne d’un artista internacional. Les múltiples escenografies, canvis de vestuari –el cantant inclús va sortir en bata- i les coreografies amb els ballarins van marcar el concert.

L’artista va apostar a l’inici del concert per alguns dels seus temes més coneguts i que ja tenen un llarg recorregut, com Shake your Bon-Bon, Adrenalina, Jaleo, Mas, She Bangs -durant el qual una afortunada del públic va pujar a l’escenari-, Livin’ La Vida Loca, Pégate o The Cup of Life. Els fans també van poder ballar amb els temes més recents com Vente Pa’ Ca, La Mordidita o Fiebre, el seu últim senzill estrenat enguany. També hi va haver temps per les cançons més lentes com Somos la Semilla –durant la qual va recordar la tasca de la seva fundació contra el tràfic d’infants- o Tu Recuerdo, un dels moments més íntims de l’espectacle.

Ricky Martin continuarà ara la seva gira per Espanya, que comptarà amb nou parades més, i posteriorment ho farà per Europa. Tarragona ja ha gaudit de la seva dosi de Ricky Martin que, de ben segur, no ha deixat a ningú indiferent.

Ricky Martin ho va donar tot en el primer concert de la seva gira espanyola i europea, a la TAP.

Ricky Martin arrasa a Tarragona amb un concert ple d'adrenalina i dels seus millors 'hits'Elisabet Soler

tracking