Diari Més

Sant Magí

El Capsa Music Festival i les revetlles posaran el ritme a Sant Magí

La majoria de concerts tindran lloc els propers divendres i dissabte

Imatge d'Oscárboles durant la seva aparició a la televisió.

El cantautor tarragoní Oscárboles triomfa i entra al programa Factor XTelecinco

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sant Magí arriba carregat de propostes musicals per amenitzar les nits tarragonines durant les festes. Tot i que el primer i un dels concerts més destacats del programa va tenir lloc ahir a la TAP, on Ricky Martin va donar el tret de sortida a la seva gira espanyola repassant els seus hits, les cites musicals es concentren especialment en divendres i dissabte.

Divendres a les 8 del vespre a la plaça Corsini, i després de la Sindriada, es podrà gaudir del concert de Pele MacLeod, guanyador del concurs de la cançó de l’estiu que organitza TAC12. De cara a la nit, es viuran les revetlles organitzades per les colles castelleres. La Revetlla Lila, de la Jove, portarà Ovella Xao i el dj PD Peting al Cos del Bou. La plaça dels Àngels acollirà la revetlla dels Xiquets amb el Ball de gralles i la sessió del DJ Peixampler.

Els ritmes swing envairan el cafè La Cantonada al llarg del dissabte amb la Jamtonada de Swing. Ara bé, la proposta musical més destacada del dissabte i una de les més esperades de les festes de Sant Magí és el Capsa Music Festival, organitzat per l’Associació de Músics de Tarragona. La 19a edició presenta un cartell que fa una aposta ferma pel talent local. El festival començarà a les 12 del migdia amb una visita a les instal·lacions de la Capsa de Música i un concert vermut. A partir de les 8 del vespre, es reprendran els concerts, que oferiran un repertori d’estils d’allò més variat.

Començarà Radio Reggae, una formació tarragonina que fa covers d’allò més ballables a ritme de reggae i ska. Després serà el moment del pop electrònic dels TMN. Continuarà el rock urbà d’una de les mítiques bandes de l’escena rock dels anys 90 a Tarragona, els Números Rojos, que duran lletres socials i reivindicatives. El cantautor Oscárboles, que ara ha assolit fama després de la seva participació al talent show de Tele5 Factor X, actuarà en un escenari d’allò més especial. I és que la seva primera actuació la va fer en la 7a edició del Capsa Music Festival, l’any 2006, a la fàbrica de la Chartreuse. La nit acabarà amb Dani Nel·lo i la seva formació Los Saxofonistas Salvajes, que duran rhythm and blues i rock and roll per a ballar i gaudir.

Aquells que encara tinguin ganes de gresca tindran dues cites la matinada de dissabte a diumenge a la Part Alta: la Revetlla Remullada a la plaça del Rei i els elements ruixadors que no hi faran falta com el Carro, la Síndria, la Petxina Peregrina i el Càntir. La plaça de la Font, per la seva banda, acollirà la revetlla amb els concerts de les formacions Allioli i CatRock.

tracking