Diari Més

Roben un envelat valorat en 800 euros del Vermut Summer de Sant Pere i Sant Pau

L’associació lamenta que el robatori d’aquest tendal perjudica, bàsicament, als veïns del barri

Un instant de l'acte que es va celebrar aquest diumenge, amb un gran èxit d'assistència.

Roben un envelat valorat en 800 euros del Vermut Summer de Sant Pere i Sant PauLuis Trinidad

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els membres de l’Associació de veïns de Sant Pere i Sant Pau portaven tota la setmana treballant a l’antic aparcament de camions, situat darrere del centre d’Atenció Primària del barri, en la instal·lació de les estructures necessàries per celebrar el Vermut Summer d’aquest diumenge. Divendres al matí es van trobar que algú havia accedit al recinte durant la matinada de dijous a divendres «i van prendre’s el seu temps en desmuntar i endur-se un envelat que teníem instal·lat», resumia molt molest Luis Trinidad, president de l’entitat veïnal.

L’envelat, de sostre blanc i de tres metres d’ample per nou metres de llarg, va costar prop de 800 euros a l’associació de veïns, que es lamentava de la falta de civisme: «No es respecta les entitats sense ànim de lucre que estan treballant per un barri. Això al final no ens perjudica a nosaltres, fa mal a tot el barri, ja que aquesta instal·lació estava destinada a donar ombra i fer sentir a tothom més còmode», apuntava Trinidad. «Suposem que se l’hauran emportat a algun terreny que tinguin o bé l’hauran robat per vendre-la. Per això, demanem ajuda per si algú se n’adona que es posa a la venda un envelat d’aquestes característiques, que ens ho faci saber per denunciar-ho», sol·licitava el president de l’associació. La sorpresa dels veïns va ser majúscula precisament perquè, la Brigada Municipal havia estat treballant, en jornades anteriors, en l’arranjament dels forats del tancat que rodeja l’aparcament, a fi d’evitar qualsevol robatori dels objectes que l’associació havia anat situant de cara a la celebració d’ahir. «És una llàstima i és lamentable, però no ens trauran les ganes de continuar amb el nostre programa tal com teníem previst», va explicar el líder veïnal. Trinidad lamentava «la inseguretat que fa temps que denunciem al nostre barri», alhora que apuntava que l’antic aparcament, sempre ha patit un problema de furts. «Era un aparcament de camions, els quals van acabar marxant pels continuats robatoris de gasoil que patien a les nits», exposava.

Van poder fer una gran festa

Tot i el robatori de l’envelat, el Vermut Summer celebrat ahir va ser un gran èxit. Desenes de veïns van gaudir de l’ampli programa d’actes que va incloure una festa Holli (pols de colors), una festa d’escuma, piscina, vermut i una contundent musclada. L’acte, que es va iniciar minuts després de les deu del matí, va comptar amb les sessions dels DJ Johan Muller i Raúl Romero.

Els més petits van tenir tanta aigua com van desitjar, gràcies al camió amb dipòsit del servei de neteja del consistori, que va abastir tots els actes de la celebració.

tracking