Diari Més

La Cucafera ja té nova princesa i cavaller

Eraide Muñiz i Aitor Cavero han estat els escollits

Els dos nous escollits agafaran el relleu d'Eraide Muñiz i Aitor Cavero, els representants de la passada edició

La Cucafera ja té nova princesa i cavallerCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Eraide Muñiz de 10 anys i Aitor Cavero de 8 anys han resultat escollits princesa i cavaller de la Cucafera 2018. D'entre la quinzena de nens i nenes d'edats entre els 6 i 12 anys que es van inscriure enguany al càsting, finalment 8 s'han presentat a l'acte de selecció per representar la llegenda de la Cucafera durant les festes de Santa Tecla 2018.

El càsting celebrat a la Plaça de les Cols en el marc de les festes de Sant Magí 2018 ha comptat amb moments de nervis i emoció i un bon nombre d'espectadors a les escales de la Catedral, l'indret en que tindrà lloc la posada en escena. Els participants, quatre nenes i quatre nens, han recitat el corresponent poema de la representació sota l'atenció del jurat que ha valorat la posada en escena, l'actitud davant del públic, l'expressivitat i la memorització del recital en dues rondes.

La Cucafera baixa 2018

Serà la nit del dissabte15 de setembre quan a les 21 hores als jardins de la Casa de la Festa tindrà lloc per segon any l'acte La Captura de la Cucafera on el valent cavaller representat per l'Aitor capturarà la bèstia que aquest estiu ha despertat i ha arribat atemorint a la ciutat. A partir de les 22 hores, durant La Cucafera baixa 2018, i des del Pla de la Seu, la fera serà entregada a la jove donzella, Santa Margarida, representada per l'Eraide, qui amb bones paraules serà capaç de domesticar-la per tal que deixi de donar queixalades i llenci caramels.

El recorregut s'allargarà fins a la Part Baixa novament amb la companyia de la Xaranga Tocabemolls que amenitzarà amb el seu repertori l'itinerari fins a la Plaça dels Carros on un any més tindrà lloc La Cucafesta organitzada per l'AAVV del Port i La Cucafera amb la col·laboració de BaixaTGN i els dj's de Premium Club i Sala Zero.

tracking