Diari Més

Eroski tanca al Parc Central i liquidarà els seus productes

En l'espai s'hi situarà un supermercat Esclat, del grup Bonpreu, el qual subrogarà els actuals treballadors i els mantindrà les mateixes condicions laborals

L'emblemàtic logotip d'Eroski desapareixerà de la façana del Parc Central.

Eroski tanca al Parc Central i liquidarà els seus productesGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El supermercat Eroski del Parc Central de Tarragona tancarà a principis de setembre i iniciarà en els propers dies una liquidació dels seus productes. Aquesta liquidació s'iniciarà el proper dilluns 13 d'agost i finalitzarà el 7 de setembre, tal i com han confirmat fonts de l'empresa a Diari Més. L'establiment encara no ha decidit si l'últim dia que obrirà serà el dia 7, quan finalitza la liquidació, o si per contra també obrirà el dissabte 8 de setembre per últim cop al centre comercial tarragoní.

Tal com ha pogut saber el Diari Més, en la superfície que ocupa des de fa 21 anys Eroski s'hi situarà un supermercat Esclat, del grup Bonpreu. La totalitat dels treballadors d'Eroski continuaran tenint feina, ja que la companyia subrogarà tota la plantilla en la seva totalitat i els mantindrà les mateixes condicions laborals.

Des del proper dilluns 13 d'agost fins el proper 7 de setembre, Eroski liquidarà els productes que té en stock. D'aquesta manera, els clients podran trobar diverses ofertes en els dies previs del tancament del supermercat.

tracking