Diari Més

Pablo Alborán omple la Tarraco Arena Plaça amb la seva música

Tal era l’expectació que la cua arribava fins a les Cent Escales del carrer Doctor Zamenhoff

Un instant del concert.

Pablo Alborán omple la Tarraco Arena Plaça amb la seva músicaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’artista Pablo Alborán va desfermar ahir passions a Tarragona en el seu concert a la TAP. Centenars de seguidores i també seguidors, vinguts de tot l’Estat, volien veure al malagueny en el seu Tour Prometo 2018, que ha posat fi a dos anys de retir en els quals s’ha dedicat a compondre les lletres del seu quart disc d’estudi, Prometo, que ha estat rebut amb molt bones crítiques per part del públic.

L’esperat concert, amb hora d’inici programada a les deu de la nit, va provocar ahir a la tarda la més absoluta bogeria als carrers del centre. En els minuts anteriors a l’obertura de portes, la cua del públic va arribar, en alguns instants, fins a les emblemàtiques Cent Escales del carrer Doctor Zamenhoff.

Així, el carrer Mallorca i el carrer Sevilla presentaven un aspecte molt curiós, amb molta gent jove fent cua, amb ganes de veure a un dels seus cantants preferits. No van faltar els seguidors que van entornar les melodies dels seus temes, tant dels antics, i sobradament coneguts, com dels més nous, on sempre ha estat present el toc personal d’aquest mestre de la balada romàntica que ha encistat a una franja d’edat molt àmplia: des de noies adolescents fins a dones grans que s’han enamorat de les seves lletres.

Avui és el torn de Sergio Dalma

I després de l’huracà Alborán, aquesta nit arriba el torn de Sergio Dalma, que actuarà al Teatre Auditori del Camp de Mart de la ciutat a partir de les 22 hores amb la seva nova gira Tour Vía Dalma III.

tracking