Diari Més

Municipal

Els populars no li retornaran la ciutat a Ballesteros amb cap pintada de reclamació nova

Farts de Soroll ironitza sobre la rapidesa a treure una pintada a la barana de la Baixada de Misericòrdia

Les imatges piulades per Farts de Soroll amb la barana de la baixada de Misericòrdia.

Els populars no li retornaran la ciutat a Ballesteros amb cap pintada de reclamació novaFarts de Soroll

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Josep FèlixBallesterosestà devacancesi el seu càrrec l'ocupa, accidentalment, el primer tinent d'Alcalde, el popular José LuisMartín. A banda de suplir-lo en les tasques demàximarepresentació municipal, cal suposar queMartínno voldrà 'retornar-li' la ciutat pitjor que la va trobar.

ABallesterostampoc no li farà gràcia retornar a l'alcaldia amb més 'reclamacions' de les que ja té pendents sobre la taula. Així, qualsevol pintada de queixa adreçada a l'alcalde socialista és esborrada de manera immediata.

L'exemple més recent és el que la Plataforma Farts de Soroll de la Part alta ha compartit a través de les seves xarxes socials. Una pintada recamava amb un 'Ballesteros: arregli-ho ja!' la reposició de la barana de la Baixada de Misericòrdia, que va quedar en part malmesa a causa de l'accident d'un camió de repartiment.

Farts de soroll comentava, amb ironia, que es tractava d'una 'actuació exprés', ja que en poques hores la pintada havia estat esborrada i, de pas, també ha servit per a modificar el color del mur que substitueix la barana pendent.

tracking