Diari Més

Mobilitat

Tarragona disposa de quatre nous punts de recàrrega per a cotxes elèctrics, a l'Anella Mediterrània

Les estacions elèctriques es podran utilitzar gratuïtament fins a les festes de Santa Tecla

Una imatge de la posada en funcionament dels punts de recàrrega de vehicles elèctrics a l'Anella Mediterrània.

Tarragona disposa de quatre nous punts de recàrrega per a cotxes elèctrics, a l'Anella MediterràniaAnna Fusté

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa Aparcament Municipals de Tarragona ha posat en marxa aquest dimecres quatre punts de recàrrega de vehicles elèctrics, ubicats en dues estacions a l'Anella Mediterrània. Aquests punts de recàrrega s'afegeixen als 3 que ja existeixen, a l'aparcament delSaavedra.

Els punts estrenats a l'Anella Mediterràniasón de recàrrega semiràpida, amb una potència superior als 20 kW i sistema de pagament integrat. El sistema permet carregar 100 quilòmetres d'autonomia en una hora. Les estacions de recàrrega estan en total funcionament, tot i que falta l'APP per possibilitar el pagament.

Als 7 punts de recàrrega existents s'hi afegiran d'aquí a diverses setmanes quatre estacions més, amb dos punts de recàrrega cadascuna d'elles. Aquestes estacions estaran ubicades a la Imperial Tàrraco, a l'avinguda Vidal i Barraquer (davant de laTabacalera), a la Vall de l'Arrabassada i al polígon de les Gavarres.

D'aquestes estacions de recàrrega, les que es posaran en marxa més aviat seran les de Vidal i Barraquer i les Gavarres, on tan sols falta que la companyia elèctrica hi faci arribar el subministrament. En el cas de l'Arrabassada encara falta instal·lar els punts de recàrrega i l'estació prevista a la Imperial Tàrraco començarà a construir-se el setembre pròxim.

El president d'Aparcaments Municipals, Josep Acero, explicava durant la posada en marxa de les estacions deCampclar, a l'Anella Mediterrània, que fins a les festes de Santa Tecla els carregadors seran gratuïts, «després es començarà a cobrar amb una aplicació que funciona a tot Europa». Els preus, segons el regidor, seran assequibles i «les estacions tindran mecanismes per evitar l'abús de l'estacionament en aquests espais», afegia.

tracking