Diari Més

Obres

El voral del passeig Rafael Casanova s'ha refet per un error de la constructora

Al passeig Marítim s’ha iniciat la retirada de les rajoles i el mur ondulat de Renfe ja s’ha reemplaçat

Imatge del nou voral de Rafael Casanova.

El voral del passeig Rafael Casanova s'ha refet per un error de la constructoraGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou voral del passeig de Rafael Casanova, que ha de servir per segregar el trànsit entre els cotxes i els usuaris del nou carril bici, s’ha hagut de construir fins en dues ocasions per un error de l’empresa constructora, segons confirmen fonts de l’Ajuntament de Tarragona a aquest diari.

Quan els operaris ja havien instal·lat, de forma incorrecta segons el plantejament, la pràctica totalitat del voral inicial al llarg de tot el passeig, la direcció d’obres de la Brigada Municipal va alertar a l’empresa de l’error, tot instant-la a solucionar-ho immediatament. Les noves peces que s’han col·locat tenen forma de tascó, el que permetrà una millor mobilitat als vehicles de gran tonatge, com ara els busos que hi circulen.

D’altra banda, les obres que en paral·lel està duent a terme el Port de Tarragona, al passeig Marítim, avancen a velocitat de creuer. Aquesta setmana, les tradicionals rajoles vermelles i blanques, molt deteriorades, comencen a passar a la història. Una retroexcavadora ha iniciat la retirada, des de la part més propera a la punta del Miracle, deixant una estampa força pintoresca. A més, des de fa setmanes, les icòniques ondulacions de totxana que separaven les vies del ferrocarril de la calçada del passeig han anat donat pas a una estructura metàl·lica blanca més lleugera.

Imatge dell passeig Marítim aixecat.

El voral del passeig Rafael Casanova s'ha refet per un error de la constructoraGerard Martí

tracking