Diari Més

Sis dies fent cua per poder «creuar la mirada» amb el cantant Pablo Alborán

Les incondicionals de l’artista van arribar a les portes de la TAP divendres a les vuit del matí per esperar al concert que oferirà aquest dimecres

Avui al matí hi havia una desena de noies esperant, que esperaven a fer el relleu amb amigues.

Sis dies fent cua per poder «creuar la mirada» amb el cantant Pablo AlboránGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’artista malagueny Pablo Alborán ha tornat als escenaris després de dos anys forjant a foc lent el seu quart disc d’estudi, 'Prometo'. Aquest dimecres, a les deu de la nit, arriba a la Tarraco Arena Plaça envoltat d’una enorme expectació, dins del Tour Prometo 2018. Els seus seguidors del territori ja l’esperen amb candeletes, d’aquí que des de divendres passat hi hagi admiradores fent cua a la porta de la TAP, per aconseguir situar-se a la primera fila de la pista. «Vaig arribar aquí el divendres a les vuit del matí i vaig avisar a un dels nois de l’organització que acamparíem a la zona de les taquilles. Som un grup d’unes 35 noies d’arreu d’Espanya que anem fent relleus a la cua», explicava ahir Alma Martínez, de 27 anys, natural de Reus. «Com que jo era la que tenia més a prop el concert, vaig ser la primera a quedar-me», puntualitzava. Alba Lama i Ainoa Llamas, de 18 anys, són dues de les integrants d’aquest nombrós conglomerat d’amigues que s’ha anat enfortint a base de compartir moltes hores d’espera a les portes dels pavellons d’arreu del país. «Nosaltres dues som de Barcelona, hem vingut amb el cotxe a fer cua i tornarem a marxar, ens guardaran el lloc d’altres companyes», desvetllaven. La nit de dilluns a dimarts fins a onze noies van acampar a l’entrada de la TAP. El fet que el recinte estigui situat en plena ciutat, en un carrer transitat, no ha fet que les joves dormissin amb un major temor. «La idea és que siguem sempre un grup gran per passar la nit, no deixaríem a una persona sola», apuntava Llamas.

Però què motiva aquestes noies a esperar pràcticament sis dies, l’actuació de l’artista, en plena onada de calor? Sara López de 43 anys, parla per totes les presents: «Pablo és un artista que té molt contacte visual amb el públic més proper. És una persona molt sensible que et transmet com se sent. En cada actuació ho notes. Si ell se sent bé, nosaltres també», resumeix aquesta valenciana apassionada per Alborán que en el que va de gira ja l’ha seguit a Madrid i Marbella i té previsió de fer-ho també el 18 d’agost a Alacant. Per López, creuar mirades amb el malagueny (ja ho ha viscut) no es paga ni amb tot l’or del món.

Gel i lliure accés al lavabo

Per fer front a les temperatures viscudes en els darrers dies les joves han tingut la fortuna de poder comptar amb la complicitat d’un dels establiments de restauració propers, que ha permès accedir al seu bany de forma gratuïta i ha entregat tants glaçons de gel com han sol·licitat aquestes enamorades de les balades romàntiques d’Alborán. «Hi ha de tot, gent que ens ajuda i que s’interessa per nosaltres i d’altres persones que no ens tracten massa bé», explicava una de les joves, qui relata que un veí del bloc frontal les havia increpat, cridant que se n’anessin a treballar, en comptes de fer cua per un concert.

Entre cançons del malagueny, llibres i molta conversa, les noies han acabat arribant a l’esperat dia «D». L’únic mal amb el qual han hagut de lidiar és, com la majoria de tarragonins, amb la mala olor dels contenidors i dels orins dels animals a les façanes. «Fins aquest dimarts al matí fèiem cua a les portes i estàvem molt bé, però ens han mogut cap a la zona de la vorera i ara tenim els contenidors al davant. Fan molt mala olor i les següents que arribin hauran d’estar al costat d’unes pixades» comentaven.

L'Alba i l'Ainoa, de 18 anys, les dues de Barcelona, fan cua des del passat divendres.

Sis dies fent cua per poder «creuar la mirada» amb el cantant Pablo AlboránGerard Martí

Un grup de fans d'Alborán, que ja es coneixien de concerts anteriors.

Sis dies fent cua per poder «creuar la mirada» amb el cantant Pablo AlboránGerard Martí

tracking