Diari Més

'El dulce sabor del limón' obté el premi al millor llargmetratge emergent al Cerdanya Film Festival

El film tarragoní es va fer amb el guardó al qual optaven un total de 22 propostes

El productor, director i guionista de la pel·lícula tarragonina, David Aymerich, va ser l'encarregat de recollir el premi.

'El dulce sabor del limón' obté el premi al millor llargmetratge emergent al Cerdanya Film FestivalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pel·lícula tarragonina El dulce sabor del limón ha estat guardonada amb el premi al Millor Llargmetratge Emergent en el 9è Festival Internacional de Cinema de Cerdanya, que ha tingut lloc del 28 de juliol al 5 d’agost. El productor, director i guionista del llargmetratge, David Aymerich, va recollir el premi el passat dissabte en la Gala de Cloenda celebrada al Museu Cerdà de Puigcerdà de la mà del director del festival, Jordi Forcada.

El dulce sabor del limón es va projectar al municipi gironí el 29 de juliol a les 19.30 hores. El film tarragoní va ser seleccionat entre més de 1.000 propostes que va rebre el festival i, ara, ha aixecat el premi a millor pel·lícula en una selecció en la qual formaven part fins a 22 propostes.

El drama adolescent protagonitzat per David Solans seguirà el seu recorregut per festivals nacionals i internacionals i ja prepara la seva estrena als cinemes catalans per aquesta tardor de 2018.

tracking