Diari Més

Promoció

Obren el primer espai de degustació d'ostres Amélie a Tarragona

Està ubicat a la planta baixa del Corte Inglés

L'espai degustació del Corte Inglés

Obren el primer espai de degustació d'ostres Amélie a TarragonaCorte Inglés

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centre comercial Corte Inglés ha obert un espai de degustació d’ostres Amélie a la planta baixa de l’edifici siutat a la Rambla Lluís Companys de Tarragona. Un espai de 45 metres quadrats amb taules i cadires altes amb una barra rodejada per una vitrina d’exposició d’ostres.

Es tracta del segon espai de degustació que s’obra a Catalunya, el primer es troba al Corte Inglés de Plaça Catalunya, a Barcelona. Les Huitres Amélie són unes de les ostres més reconegudes a nivell nacional i internacional i l’objectiu d’aquest espai és animar a tot el públic a viure una experiència de degustació privilegiada i única.

La proposta estrella que s’ofereix en aquest nou espai s’anomena Amélie Experience on es podrà degustar la verdadera essència de l’ostra acompanyada de caviar amb aire de cítrics, ahumada, vaporitzada i acompanyada d’una copa de xampany francès.

Per als més atrevits també s’ofereix una selecció de tapes gourmet, un viatge a través de països i cultures, des del ceviche d’ostres i el tàrtar de tonyina vermella, brioche de crema de formatge amb trufa negre o el pop a la flama amb romesco i salsa pesto de rúcula i nous entre moltes altres coses.

tracking